Тема 11

Пройшовши певний етап у підготовці нашої бізнес-ідеї ми вирішили вийти на новий рівень та провести "рекламний флешмоб" для заохочення нових клієнтів. 

Правду кажучи, ми недовго думали над назвою нашої організації і вибрали назву "Let's study together", який є також своєрідним гаслом для нас і учасників. Англійською, тому що основне спрямування нашої організації іноземні мови, зокрема англійська, французька та німецька. 

За допомогою нашої реклами ми переслідуємо мету зібрати достатню кількість учнів для того, щоб збагатити їхні знання та отримати хороший досвід роботи із дітьми.

Для того, щоб ви могли дізнатись про відомості про наші послуги, ви можете перейти за посиланням та побачити нашу рекламу і, звісно, оцінити її. 
Перейти ⇨ 
Похожее изображение
Також, ми хочемо дізнатись Вашу думку щодо нашого логотипу, який Ви можете побачити перейшовши сюди☺ У своїй рекламі ми вмістили інформацію, необхідну для аудиторії. Там не буде нічого зайвого, все чітко і зрозуміло пояснено. В разі потреби у більш детальній інформації будь-хто може звернутись за телефоном, вказаним у афіші.

Головним кольором є синій та його відтінки. Чому? - Тому що, перш за все слід зазначити, що  синій колір використовують для того, щоб спонукати своїх клієнтів в сторону роздумів. 

Реклама важлива для бізнесу, особливо для початкового, адже це допомагає привернути увагу людей, які зацікавлені у ваших послугах. Саме реклама допоможе нам "розкрутити" нашу ідею серед батьків, які звернуться до нас. 

Коментарі

  1. Дуже добре продуманий логотип та афіша. Все витримано в однакових кольорах, дуже гарно, успіхів !

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Тема14

Тема 9

Тема 8