Тема 9

Зробивши таблицю прогнозу послуг, ми побачили усі недоліки та переваги у розрахунку бюджету, наданого для підтримки нашого проекту. Ми змогли з легкістю приблизно розрахувати прибуток за квартал, результатами чого були задоволені. Ми додамо цю таблицю для того, щоб ви могли перейти за посилання та дати поради щодо цього. Для Вашої зручності ми також зробили діаграму. Щоб перейти до таблиці та діаграми натисніть ÐšÐ°Ñ€Ñ‚инки по запросу прогноз продажу
Бюджет допомагає нам побачити межі коштів, які ми можемо витратити та оцінити найближчий прибуток. Завдяки цьому ми з легкістю можемо розрахувати наші найближчі можливості.
Картинки по запросу бюджет
Звісно, в ідеалі було б не мати від'ємних показників, але, оскільки, ми тільки починаємо розвивати свій проект, тому показники є досить непоганими для нас. Для того, щоб Ви могли ознайомитись із нашими починаннями, натисніть ⟶⟶

🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Найскладнішим було створення Поквартального звіту, адже ми мали вийти на позитивний показник. Спершу, у нас не вийшло, але потім ми знайшли помилки та виправили неточності.

Ми свідомо розуміли, наскільки важливою є розповсюдження інформації, тому ми виділили достатню кількість коштів для цього. Також ми попросили учнів гімназії розповсюдити цю інформацію серед батьків та друзів.

Коментарі

  1. Хороша ідея! Сподіваємось, у вас все вийде.

    ВідповістиВидалити
  2. Дуже важливо, що ви знаходите і визнаєте свої помилки. Без падінь немає злетів. Сподіваюсь, ви зможете принести трохи знань в юні голови учнів Стрия!

    ВідповістиВидалити
  3. Молодці, що вмієте так швидко і головне ефективно вирішувати проблеми.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Тема14

Тема 8